...και Χάλκινο από την Άννα Κορακάκη!

Τριπλή επιτυχία για τους Έλληνες Αθλητές της σκοποβολής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου. Σε όποιον τελικό αγωνίστηκαν ανέβηκαν στο βάθρο!

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε σήμερα (4/3) το Χάλκινο Μετάλλιο στο Sport Πιστόλι Γυναικών (πυροβόλο).

Σε τελικό για τρίτη φορά

Πρώτη και με διαφορά τερμάτισε στον προκριματικό του Sport Πιστολιού Γυναικών η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης. Με σκορ 585-27Χ, 294 στις βολές ακριβείας και 291 στην ταχεία, προκρίθηκε μάλλον άνετα στον πρώτο ημιτελικό με τρεις (3) βαθμούς διαφορά. Η πρόκριση της δεύτερης στην κατάταξη, της Γερμανίδας Monika Karsch μας έφερε στο νου τον συγκλονιστικό τελικό των Ολυμπιακών του Ρίο, όπου οι δύο αθλήτριες συναγωνίζονταν για το Χρυσό μετάλλιο.

Κορυφαία και στα ημιτελικά!

Στον πρώτο των ημιτελικών η Άννα παρέμεινε στην κορυφή και με 19 βαθμούς ήταν η πρώτη που εξασφάλισε τη συμμετοχή στον αγώνα των Μεταλλίων, προσθέτοντας το διακριτικό ΜΜ δίπλα στην επίδοσή της.

Στο βάθρο για τρίτη φορά

Η πρόκριση στον αγώνα των μεταλλίων δεν σημαίνει απαραίτητα και μετάλλιο. Οι τέσσερις κορυφαίες αγωνίζονται για τις τρεις θέσεις του βάθρου. Κάποια θα «φθάσει στην πηγή» αλλά θα αποχωρήσει χωρίς μετάλλιο.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, με αξιοσημείωτη ψυχραιμία κατάφερε να παραμείνει στον αγώνα του βάθρου με την τελευταία της βολή στη σειρά της αποχώρησης. Εκτός μεταλλίων έμεινε η Monika Karsch. Η διάκριση σε έναν ακόμη τελικό ήταν γεγονός και το τρίτο μετάλλιο, Χάλκινο αυτή τη φορά, προστέθηκε στη «συλλογή του Καΐρου»!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=eMVQyDpuBZY