Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιείται  στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., η προκήρυξη του Πανελλήνιου Αγώνα Σκοποβολής IPSC όπλων χειρός (HANDGUN) έτους 2019, ο οποίος θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα κατά τις ημερομηνίες 29-30 Ιουνίου 2019.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ IPSC ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ ΕΤΟΥΣ 2019 (249 KB)

Από τη ΣΚ.Ο.Ε. ανακοινώνονται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, το ωρολόγιο πρόγραμμα και οι θυρίδες για τους Πανελλήνιους Αγώνες πιστολίου ταχύτητας Α, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο Μαλακάσας την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΘΥΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ Α, 12.5.2019 - Αθήνα (111 KB)

Προς τα Σωματεία και Ομάδες Σταθερού Στόχου της δύναμης ΣΚ.Ο.Ε.

Θέμα: Διεξαγωγή αγωνίσματος Πιστολίου Ταχύτητας - Πανελλήνιοι Αγώνες 2019

Σας γνωρίζουμε ότι μετά από απόφαση ΣΚ.Ο.Ε., ορίζεται εκ νέου ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγωνίσματος Πιστολίου Ταχύτητας Ανδρών των Πανελλήνιων Αγώνων 2019, που διακόπηκε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, η Κυριακή 12 Μαΐου 2019, με τόπο διεξαγωγής το σκοπευτήριο Μαλακάσας και με το ίδιο ωρολόγιο πρόγραμμα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία και πληροφορία.

                                                                                                        Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

 

Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιούνται  στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, ανακοίνωση σχετικά με την αλλαγή τόπου διεξαγωγής των Αγώνων Κυπέλλου - Πρόκρισης Εθνικής Ομάδος για τις ημερομηνίες 9 και 10 Μαρτίου 2019 και νέα προκήρυξη των Αγώνων Κυπέλλου - Πρόκρισης Εθνικής Ομάδος αεροβόλων όπλων ΑΓΕΝ για τις ανωτέρω ημερομηνίες.

Πιέστε τους ακόλουθους συνδέσμους:

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ε.Ο. Α/Ο & Π/Ο ΑΓΕΝ 9-10.3.2019 (65 KB)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ε.Ο. Α/Ο ΑΓΕΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9-10.3.2019 (267 KB)