Στο Κύπελλο ΣΚΟΕ Σκητ στο Λαγκαδά

Στο Σκοπευτήριο Λαγκαδά διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (25&26/7) Αγώνες Κυπέλλου ΣΚΟΕ Σκητ, όπου καταρρίφθηκε το Πανελλήνιο Ρεκόρ Εφήβων!

Παγκόσμια επίδοση από τον Φραντζεσκάκη

Το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων (119/125) κατέρριψε την Κυριακή (26/7) ο Νικόλαος Φραντζεσκάκης (ΣΚΟΛΕΚ). Ο νεαρός από την Κρήτη, με εκπληκτική εμφάνιση (25, 25, 25, 24, 25) και μια μόνο άστοχη βολή (στην τέταρτη σειρά) σημείωσε επίδοση παγκοσμίου κλάσεως, πετυχαίνοντας Νέα Πανελλήνια Επίδοση Εφήβων.,

 

Στον τελικό με τους κορυφαίους

Έχοντας τερματίσει πρώτος στον αγώνα, προκρίθηκε βεβαίως στον τελικό του αγωνίσματος, όπου όφειλε να αντιμετωπίσει στα ίσα άνδρες και γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό συμμετείχαν, ο Νίκος Μαυρομμάτης (ΣΟ Μακεδονίας), κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ ανδρών εδώ και δύο εβδομάδες (125/125) και η συναθλήτριά του Εμμανουέλα Κατζουράκη (ΣΚΟΛΕΚ), κάτοχος του ρεκόρ στις γυναίκες (123/125) εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Ότι ο συναγωνισμός θα ήταν έντονος ήταν το μόνο σίγουρο!

Ο Γκογκολάκης το Χρυσό

Οι ανατροπές στους τελικούς του Σκητ είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Καταφέρνοντας να προκριθεί στον τελικό μετά από αγώνα μπαράζ, ο Ιωάννης Γκογκολάκης (ΣΣΧ Βάρδας) αναδείχθηκε ο πλέον εύστοχος και πήρε τη νίκη και το μετάλλιο του κορυφαίου, ακολουθούμενος από τους Νικόλαο Μαυρομμάτη (ΣΟ Μακεδονίας) και Χαράλαμπο Χαλκιαδάκη (ΣΣΧ ΒΑΡΔΑΣ).

Στη Μαλακάσα οι αγώνες Τραπ

Ταυτόχρονα με τους Αγώνες Σκητ, διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας, αγώνες Κυπέλλου ΣΚΟΕ Τραπ Α,Β και Γ κατηγορίας, από την Πανελλήνια Σκοπευτική Εταιρία και το Σ.Σ. Μαλακάσας. Στους προκριματικούς, ο Χρήστος Δετσαρίδης (ΣΟ Αλεξανδρούπολης) με επίδοση 116/125 κατέλαβε την 1η θέση, όμως και πάλι στον τελικό του αγωνίσματος υπήρξε ανατροπή, με την τελική κατάταξη να διαμορφώνεται ως εξής: 1ος Ιωάννης Δρεβερίδας (ΟΦΚΟ) 41/50 – 2ος Χρήστος Δετσαρίδης (ΣΚ.Ο. Αλεξανδρούπολης) 37/50 – Ιωάννης Χατζητσακίρογλου (ΣΟ Μακεδονίας) 30/40.