Με δύο Πανελλήνια ρεκόρ έληξε το περασμένο Σαββατοκύριακο η «Μάχη της Κρήτης». Ο αγώνας που διεξήχθη στο Εθνικό σκοπευτήριο Χανίων από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Χανίων « Ο Βάρδας» έχει επετειακή σημασία και χαρακτήρα Διεθνούς Γραντ Πρι Πήλινου Στόχου.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν τα Ολυμπιακά αγωνίσματα με κυνηγετικό όπλο Τραπ & Σκητ.

 

Οι νέοι δείχνουν το δρόμο

Η Άρτεμις Κεφαλίδου (ΣΟ Μακεδονίας) και Παναγιώτης Γιαννακόπουλος (ΣΚΟΛΕΚ) αναδείχθηκαν πρωταγωνιστές του αγώνα, αφού κατέρριψαν τα υφιστάμενα Πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία τους.

Ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος (ΣΚΟΛΕΚ) με σκορ 116/125 βελτίωσε κατά έναν βαθμό την Πανελλήνια επίδοση του Σκητ Εφήβων, που είχε πετύχει πριν από ένα περίπου χρόνο (25&26/5/2013) στο ίδιο σκοπευτήριο ο Μάριος Πετρόπουλος (ΣΟ Ρόδου) και είχε ισοφαρίσει τον περασμένο Μάρτιο στον Γραντ Πρι της Κύπρου ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης (ΣΣΧ Βάρδας).

Διπλό ρεκόρ η Κεφαλίδου

Η Άρτεμις Κεφαλίδου (ΣΟ Μακεδονίας) με επίδοση 65/75 βελτίωσε κατά εννέα (9) βαθμούς το ρεκόρ στο Σκητ νεανίδων, που κατείχε η ίδια (56/75) από τις 20&21/7/2013 στο Λαγκαδά.

Αγωνιζόμενη όμως στην κατηγορία των γυναικών, η επίδοσή της αποτελεί και ρεκόρ γυναικών αφού ξεπερνά κατά δεκαπέντε (15) βαθμούς εκείνο που είχε πετύχει η Σταυρούλα-Μυρτώ Σακελλαροπούλου (ΟΦΚΟ) στις 5/10/2013 σε αγώνα κυπέλλου στη Μαλακάσα.