Ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή (19/9), στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, οι Πανελλήνιοι Αγώνες σκοποβολής Αεροβόλων Όπλων με τα αγωνίσματα του Μικτού στις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων.

Αγωνία & λαχτάρα

Η θέληση για διάκριση και ο έντονος συναγωνισμός ήταν οι επικρατούσες συνθήκες στους Αγώνες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις ανακατατάξεις στην κορυφή.

Από τον αγώνα στον προκριματικό, και από τον προκριματικό στον τελικό οι ανατροπές ήταν το κύριο χαρακτηριστικό.

Αγωνία μέχρι τέλους!

Τα αποτελέσματα επισυνάπτονται:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΤΥΦΕΚΙΟΥ MIXED ΕΝ - 19.9.2021 ΑΘΗΝΑ (224 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ MIXED ΕΝ - 19.9.2021 ΑΘΗΝΑ (227 KB)

Δύο φορές είχαν αναβληθεί οι αγώνες από διάφορους εξωγενείς παράγοντες. Σήμερα ξεκίνησαν με νέο πανελλήνιο ρεκόρ!

Το Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα φιλοξένησε τους Πανελλήνιους Αγώνες Εφήβων & Νεανίδων, με όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα της εποχής.

Η Χριστίνα Μόσχη (ΑΡΧΕΛΑΟΣ), σε μια συνεχόμενη ανοδική πορεία καταρρίπτει τα ρεκόρ της το ένα μετά το άλλο. Σήμερα με επίδοση 575/600 στο αεροβόλο πιστόλι, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων – για μια ακόμη φορά. Το προηγούμενο ρεκόρ 573/600, κατείχε η ίδια από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου Μαΐου.

Φωτογραφία:Την Χριστίνα Μόσχη στο βάθρο των νικητριών πλαισιώνουν Τριανταφυλλιά Ζησίου (ΣΟΕΛ) και Κωνσταντίνα Αργυροπούλου (Α. ΚΑΣΟΥΜΗ).

Επιτέλους δράση…

Και οι ελπίδες για μια νέα αρχή στα αγωνιστικά δρώμενα παραμένουν ζωντανές…

Σήμερα Σάββατο (18/9) διεξήχθησαν τα ατομικά αγωνίσματα και αύριο Κυριακή (19/9) θα γίνουν τα αγωνίσματα του Μικτού.

Τα αποτελέσματα επισυνάπτονται:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΝ - 18.9.2021 ΑΘΗΝΑ (436 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΤΥΦΕΚΙΟΥ ΕΝ - 18.9.2021 ΑΘΗΝΑ (436 KB)

 

Το σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας στο Δρακόντιο Λαγκαδά φιλοξένησε το περασμένο Σαββατοκύριακο τον Πανελλήνιο αγώνα ΣΚ.Ο.Ε. Σκητ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε ιδανικό περιβάλλον, γεγονός που αποδεικνύεται από τις επιδόσεις.

Αξιοσημείωτες επιδόσεις

Με τους κορυφαίους Έλληνες σκοπευτές του Σκητ να αγωνίζονται στους βατήρες, οι αγώνες σε όλες τις κατηγορίες (ΑΓΕΝ) είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρότι τα αποτελέσματα δείχνουν φυσιολογικά, χωρίς ανατροπές και ρεκόρ, ο συναγωνισμός των αγώνων ήταν έντονος.

Τα αποτελέσματα επισυνάπτονται:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΚΗΤ 4-5.9.2021 ΛΑΓΚΑΔΑΣ (527 KB)

    

Με τις διακρίσεις του ΤΟΚΥΟ 2020!

Υποδοχή με λουλούδια περίμενε την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη κατά την επιστροφή της στην πατρίδα. Εκπροσωπώντας το σύνολο της σκοπευτικής κοινότητας, ο πρόεδρος της ΣΚ.Ο.Ε. Αθανάσιος Παπαγεωργίου, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία την Άννα και τον πατέρα και προπονητή της Τάσο που επέστρεψαν σήμερα (1/8). Μαζί του εκπροσωπώντας τον Σ.Ο. Ωρίων Θεσσαλονίκης, ο Θεόδωρος Καρπίδας μέλος του Δ.Σ. του σωματείου της Άννας και ο συναθλητής της Ευάγγελος Ζήσης.

Ήταν μια ενέργεια έκφρασης συγχαρητηρίων για τις διακρίσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ολυμπιονίκης της Σκοποβολής προκρίθηκε στους τελικούς σε όποιο αγώνισμα και αν αγωνίσθηκε. Κατέλαβε την έκτη θέση της τελικής κατάταξης τόσο στο Αεροβόλο Πιστόλι (10μ) όσο και στο Πιστόλι Σπορ (25μ).

Συγχαρητήρια Άννα!

Μια ακόμη διάκριση για την Ελληνική Σκοποβολή πέτυχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αγωνίσθηκε και στον τελικό του Πιστολιού Σπορ Γυναικών!

Ευχαριστούμε Άννα

https://youtu.be/fsykX6Rm2pM

Περισσότερα...