Πρωταθλητής ο Μαυρομμάτης!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (9&10/7) διεξήχθη στο σκοπευτήριο Σκύδρας ο Πανελλήνιος Αγώνας Σκητ. Ο Νικόλαος Μαυρομμάτης (Σ.Ο. Ψαχνών) αναδείχθηκε ο επικρατέστερος κατακτώντας έναν ακόμη τίτλο.

Συνωστισμός στην κορυφή

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον φάνηκε την πρώτη μέρα (Σάββατο 9/7) όταν οι Νίκος Μαυρομμάτης, Γιάννης Γκογκολάκης και Μάκης Μίτας τερμάτισαν ισόβαθμοι με 73/75. Αναμένοντας το σκορ να ξεκαθαρίσει την κατάταξη την Κυριακή (10/7), αστοχήσαμε. Μαυρομμάτης και Γκογκολάκης ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 122/125, δίνοντας το στίγμα του συναγωνισμού στους τελικούς.

 

Έντονο ενδιαφέρον στους Τελικούς

Στους ημιτελικούς η αγωνία κορυφώθηκε, ενώ ο Γκογκολάκης δεν μπόρεσε να συνεχίσει καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Από τον πρώτο ημιτελικό πέρασαν στη διεκδίκηση των μεταλλίων οι Νίκος Μαυρομμάτης και Νίκος Φραντζεσκάκης, ισόπαλοι με 28 βαθμούς, εκτοπίζοντας από τη διαδικασία τον Μάκη Μίτα. Στον δεύτερο ημιτελικό η πρόκριση ήρθε για τους Χαράλαμπο Χαλκιαδάκη και Εφραίμ Νικολαντωνάκη.

Στον τελικό οι επιδόσεις ήταν ξεκάθαρες. Ο Μαυρομμάτης με 38 βαθμούς πήρε το Χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε ξανά Πανελληνιονίκης.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Χαλκιαδάκης (ΣΣΧ Βάρδας).

Η Τρίτη θέση του βάθρου στους Πανελλήνιους ανήκει στους ηλικιακά έφηβους! Ο Νίκος Φραντζεσκάκης (ΣΚΟΛΕΚ) αγωνίστηκε στους τελικούς και πήρε το Χάλκινο Μετάλλιο! Ο έτερος έφηβος των τελικών Εφραίμ Νικολαντωνάκης (ΣΚΟΛΕΚ) κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Άνετα η Κατζουράκη

Χωρίς ιδιαίτερη απειλή η Εμμανουέλα Κατζουράκη (ΣΚΟΛΕΚ) στέφθηκε ξανά Πανελληνιονίκης, αποδεικνύοντας ότι είναι η κορυφαία του Σκητ στη χώρα μας και όχι μόνο – με βάση τις διεθνείς διακρίσεις της. Τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν οι Άννα-Μαρία Μαρκαντωνάκη (ΒΑΡΔΑΣ) και Κυριακή Βλαμάκη (ΣΚΟΛΕΚ).