Καμπάνι Χανίων 5 & 6 Σεπτεμβρίου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 5 & 6 Σεπτεμβρίου ο Πανελλήνιος αγώνας Compak Sporting 2020. Ο αγώνας έγινε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων, με τη συνδρομή της Σκοπευτικής Λέσχης Κρήτης και ήταν διακοσίων στόχων.

 

Αξιοσημείωτη ένταση

Ο αγώνας παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος και στα αποτελέσματα οι ΚΑΤΣΙΦΗΣ Ιωάννης (ΣΟ Πάρνης) και ΚΟΙΛΑΚΟΣ Ιωάννης (ΣΟ Ψαχνών) αναδείχθηκαν κορυφαίοι με ισοπαλία στο σκορ 186/200! Την τρίτη θέση του βάθρου κατέλαβε ο Ιωάννης Βουράκης (ΣΚΟΛΕΚ) με σκορ 184. Ούτε η επιπλέον σειρά (25) στάθηκε αρκετή για την ανάδειξη νικητή, αφού οι δύο σκοπευτές είχαν από 23 επιτυχίες ο καθένας.

Ο τίτλος στο μπαράζ.

Όπως ήταν φυσικό ο τίτλος έμελλε να κριθεί σε διαδικασία αγώνα μπαράζ. Ένας εναντίον ενός, με την πρώτη αστοχία να οδηγεί στην δεύτερη θέση. Τριάντα επτά (37) μονομαχίες χρειάστηκαν για να κριθεί ο νικητής. Ο Ιωάννης Κοιλάκος (36) αστόχησε πρώτος και ο Ιωάννης Κατσιφής (37) αναδείχθηκε νικητής!

Ο νεαρός Αλέξανδρος ΚΑΛΛΙΚΟΥΡΔΗΣ (ΣΟ Αψίδα) κατάκτησε μάλλον άνετα τον αγώνα των εφήβων, ενώ η ΣΚΟΛΕΚ το ομαδικό του αγωνίσματος.

Για τα αποτελέσματα πιέστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.multipullsoft.it/live/showMatch?matchs=CP3JD267.16.103&live=False