Στην Κόρινθο, στο πεδίο βολής 698 ΑΒΠ, διεξήχθησαν χθες Κυριακή (22/9) οι Πανελλήνιοι Αγώνες τουφεκιού 300 μέτρων κεντρικής πυροδότησης. Τους αγώνες διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και σ’ αυτούς συμμετείχαν 21 αθλητές – σκοπευτές, δεκατριών (13) σωματείων από όλη την Ελλάδα.

 

Στην απόλυτη ακρίβεια κρίθηκε ο τίτλος

Δεν αρκούσαν οι επιδόσεις για να κριθεί ο τίτλος στο τουφέκι πρηνηδόν. Δύο σκοπευτές, ο Νικόλαος Τσόκας (ΣΟ ΔΕΗ – ΛΣ) και ο Κωνσταντίνος Κολοβός (ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ) τερμάτισαν στην κορυφή με σκορ 539/600! Χρειάστηκε η επισκόπηση στην επί μέρους ακρίβεια κάθε κεντρικής βολής για να κριθεί ο νικητής. Το Χρυσό μετάλλιο κατακυρώθηκε στον Τσόκα, ο οποίος αποδείχθηκε περισσότερο εύστοχος με οκτώ κεντρικά δεκάρια, έναντι επτά του Κολοβού. «Παρά τρίχα» ο Κολοβός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Μπρόζος (ΕΣΚΟΘ) με σκορ 533.

Χρυσό για την ΑΣΟΕΕ

Με την κορυφαία του επίδοση (539) στον αγώνα, ο Κωνσταντίνος Κολοβός και οι συναθλητές του Μαντάς Νικόλαος και Μαντάς Ευάγγελος οι οποίοι κατέλαβαν την πέμπτη (5) και έβδομη (7) θέση αντίστοιχα, οδήγησαν ξανά την Ομάδα του Ομίλου Αποφοίτων ΑΣΟΕΕ στην πρώτη νίκη του ομαδικού με 1513/1800.

Για τα πλήρη αποτελέσματα, πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΥΦΕΚΙΟΥ Μ.Δ. 300μ. ΠΡΗΝΗΔΟΝ Α - 22.9.2019 ΚΟΡΙΝΘΟΣ (163 KB)