ΠΡΟΣ: Σωματεία και Ομάδες δύναμης ΣΚ.Ο.Ε. και κάθε ενδιαφερόμενο

Θέμα: Αναστολή λειτουργίας και εξυπηρέτησης του κοινού λόγω μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19

----       Λόγω της έκτακτης και πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε καθημερινά με την έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού COVID-19, καθίσταται πλέον εξαιρετικά δύσκολη η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία και συνεργασία της Ομοσπονδίας μας, με Φορείς, Σωματεία, αθλητές και αθλήτριες Σκοποβολής.

----       Με γνώμονα πάνω απ’ όλα τη Δημόσια υγεία και σεβόμενοι τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, με απόφαση του Δ.Σ. αυτής, αναστέλλει συνολικά τις εργασίες της από 16 έως και 27 Μαρτίου 2020.

----       Κατά την περίοδο αυτή, παρακαλούμε όπως διακόψετε πάσης φύσεως ταχυδρομική αποστολή και αυτοπρόσωπη προσέλευση, καθώς στα γραφεία της Ομοσπονδίας το υπάρχον προσωπικό ασφαλείας δε θα εκτελεί συναλλαγές με το κοινό. Αντ’ αυτού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@skoe.gr για τα επείγοντα θέματά τους.

----       Η Ομοσπονδία μας είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, για τη διευκόλυνση Σωματείων και αθλητών και αθλητριών Σκοποβολής, σε πληθώρα θεμάτων, μεταξύ των οποίων η υποβολή των δικαιολογητικών για έκδοση ή ανανέωση αδειών οπλοκατοχής χωρίς τη βεβαίωση της ΣΚ.Ο.Ε., η οποία θα χορηγείται μετά την ημερομηνία επαναλειτουργίας των εργασιών αυτής.

----       Ζητάμε την κατανόησή σας κι ευχόμαστε καλή δύναμη, κουράγιο και υγεία σε όλους.

Για τη ΣΚ.Ο.Ε.

με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ