Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του πιστολιού σπορ γυναικών, που διεξήχθη σήμερα.

Η Άννα έχοντας την καλύτερη επίδοση στις βολές ακριβείας (296, 10Χ), κατάφερε χθες με σκορ επίσης 296 και 15Χ στις βολές ταχύτητας, να προκριθεί πρώτη στον τελικό (592, 25Χ) και να διεκδικήσει τη διάκριση από μηδενική βάση.

Σήμερα (17/4), ξεκινώντας με τρεις στις πέντε (3/5) επιτυχίες στις πρώτες σειρές, προσπάθησε να επανακάμψει με άψογη επίδοση (5/5) στην τρίτη. Ανέβηκε κορυφαία στη μέση του τελικού, ισόβαθμη με την Γαλλίδα Camille Jedrzejewski στις ένδεκα (11) επιτυχίες!

Παρά την υπερπροσπάθεια, βρέθηκε στη ζώνη του αποκλεισμού και αποχώρησε καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες αθλήτριες.

Περισσότερα...

Πετυχαίνοντας ξανά την κορυφαία επίδοση στις βολές ταχείας σήμερα (16/4), η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη προκρίθηκε ως κορυφαία στον τελικό του πιστολιού Sport Γυναικών.

Αύριο ο Τελικός

Με σκορ ξανά 296/300, αλλά με δεκαπέντε (15X) κεντρικά η Άννα ολοκλήρωσε τον προκριματικό, καταλαμβάνοντας και πάλι την πρώτη θέση, Το συνολικό σκορ που πέτυχε είναι 592/600 (25Χ) και μάλιστα με άψογη επίδοση (100/100) στη δεύτερη σειρά!

Αύριο Τετάρτη 17/04 και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί ο τελικός. Ο συναγωνισμός προβλέπεται έντονος καθότι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για την κατάκτηση κάρτας συμμετοχής στους Ολυμπιακούς. Αγώνες.

Η Άννα θα αγωνισθεί χωρίς άγχος με στόχο τα μετάλλια, αφού έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της από πρόπερσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

Καλή επιτυχία!

Της πάει το Ρίο της Άννας! Όπως πριν δυο χρόνια ακριβώς, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Rio 2022, η πρώτη μέρα της προσπάθειάς της στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στις βολές ακριβείας η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε την κορυφαία επίδοση!

Αύριο οι κρίσιμες βολές

Με σκορ 296/300 (10X), η Άννα ολοκλήρωσε τον αγώνα της στις βολές ακριβείας καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Συνεχίζοντας αύριο (16/4) στον ίδιο ρυθμό, έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/04 και ώρα 15:30.

Κάθε επιτυχία

Πρωταθλητής ο Γεροχρήστος!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (6&7/4) διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο Σελλασίας στη Σπάρτη οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκητ. Ο Παναγιώτης Γεροχρήστος (Σ.Ο. Ψαχνών) αναδείχθηκε ο επικρατέστερος.

Μπαράζ για μια θέση στον τελικό

Με το πέρας του προκριματικού μόνο οι τρεις συμμετοχές ήταν οριστικές. Π. Γεροχρήστος (ΣΟ Ψαχνών), Ν. Κοπίτας (ΣΟ Σπάρτης) και Ν. Φραντζεσκάκης (ΣΚΟΛΕΚ) όντας οι κορυφαίοι πέρασαν απ’ ευθείας. Οι υπόλοιπες θέσεις κρίθηκαν σε αγώνες μπαράζ. Δ. Αλεξίου (Αψίδα) και Ε. Νικολαντωνάκης (ΣΚΟΛΕΚ) αγωνίσθηκαν για την κατάταξη, ενώ οι Ι. Κοτσίκος (ΣΣ Μαλακάσας) και Α. Κοροβέσης (ΣΟ Ψαχνών), για τη μια θέση που απέμεινε, με τον πρώτο να περνά στον τελικό.

Με τον αέρα του Πρωταθλητή Ευρώπης

Στον τελικό ο Παναγιώτης Γεροχρήστος ήταν αδιαφιλονίκητα το φαβορί. Κάτοχος του Πρωταθλήματος Ευρώπης Εφήβων 2023 (Osijek CRO) επικράτησε με άνεση. Ν. Κοπίτας, και Ν. Φραντζεσκάκης ανέβηκαν μαζί του στο βάθρο των νικητών κατακτώντας δεύτερη κα τρίτη θέση αντίστοιχα.

Άνετα η Μαρκαντωνάκη

Χωρίς ιδιαίτερη απειλή η Άννα-Μαρία Μαρκαντωνάκη (ΣΣΧ Βάρδας) αναδείχθηκε η κορυφαία του Σκητ Γυναικών. Τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν οι Δήμητρα Σαξώνη (ΟΑΠΣ) και Κυριακή Βλαμάκη (ΣΚΟΛΕΚ).

Για τους Τελικούς Ολυμπιακής Πρόκρισης στη Σκοποβολή «Παρίσι 2024»

Στο Rio De Janeiro της Βραζιλίας,  βρίσκονται ήδη τα μέλη της Εθνικής Ομάδας για τους Τελικούς Ολυμπιακής Πρόκρισης στη Σκοποβολή Σταθερού Στόχου, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Οι Αγώνες, που έχουν τον χαρακτήρα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο της πόλης, από αύριο (11/4) μέχρι και 20 τρέχοντος μηνός.

Η Ελληνική Αποστολή

 

ONOMA

ΑΓΩΝΙΣΜΑ/ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1

ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΑΝΝΑ

10m ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ (Γ)

25m ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ (Γ)

2

ΜΟΣΧΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

10m ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ (Γ)

3

ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10m ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ (Α)

4

ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Περισσότερα...