Φωτογραφίεςpostheadericon Εγκύκλιοι

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ Νο 2016-6

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται η Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. - Ε.Τ.Ε.Π.Σ. Νο 2016-6 στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., με την οποία ανακοινώνεται η υποχρεωτική υποβολή στην Ομοσπονδία, Κατάστασης Αποζημιώσεων Κριτών από τους διοργανωτές Συλλόγους αγώνων Εθνικού και Περιφερειακών Κυπέλλων Level III και Level II.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για το πλήρες κείμενο : 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ Νο 2016-5

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται η Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. - Ε.Τ.Ε.Π.Σ. Νο 2016-5 στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., με την οποία ανακοινώνεται η μέθοδος βαθμολογίας Εθνικών Κυπέλλων σε αγώνες με συμμετοχή ξένων αθλητών - αθλητριών.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για το πλήρες κείμενο :

 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚ.Ο.Ε. Νο 2016-1

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνεται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της η Γενική Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. Νο 2016-1, σχετικά με την έγκαιρη αποστολή αποτελεσμάτων και παραβόλων αγώνων.

Για το πλήρες κείμενο της Εγκυκλίου πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνονται οι Εγκύκλιοι ΣΚ.Ο.Ε. - Ε.Τ.Ε.Π.Σ. Νο 2016-3 και Νο 2016-4 στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C.

Πιέστε τους ακόλουθους συνδέσμους για τα πλήρη κείμενα των εγκυκλίων :


 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνονται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, οι Εγκύκλιοι του Σταθερού Στόχου για το έτος 2016.

Πιέστε τους ακόλουθους συνδέσμους για τα πλήρη κείμενα :

 
Περισσότερα Άρθρα...