Φωτογραφίεςpostheadericon Εγκύκλιοι

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ Νο 2015-4

Τρίτη, 07 Απριλίου 2015


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., η Εγκύκλιος ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ Νο 2015-4 σχετικά με την Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής IPSC όπλων χειρός έτους 2016.

Για το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου, πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο :

 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ Νο 2015-8

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Πήλινου Στόχου, η Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. Πήλινου Στόχου Νο 2015-8 περί συγκρότησης Εθνικής Ομάδας Πήλινου Στόχου για τους Διεθνείς Αγώνες 2015 και Κριτηρίων για Πρόσκληση στη συγκρότηση Κλιμακίου Εθνικής Ομάδας.

Για το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου, πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο :

 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ Νο 2015-3 & ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Β' ΖΩΝΗΣ

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνεται η Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. - Ε.Τ.Ε.Π.Σ. Νο 2015-3 στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., η οποία περιέχει το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων Πανελλήνιου Κυπέλλου Λειόκαννων και Ραβδωτών Τυφεκίων Σκοποβολής IPSC έτους 2015. Επίσης ανακοινώνονται και μεταβολές σε ημερομηνίες και διοργανωτές αγώνων Level II όπλων χειρός Β' Ζώνης.

Πιέστε τους ακόλουθους συνδέσμους για τα πλήρη κείμενα :


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ Νο 2015-3


ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Β' ΖΩΝΗΣ 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Β' ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ 2015

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Πήλινου Στόχου, η Β' αναμόρφωση το αγωνιστικού προγράμματος Πήλινου Στόχου έτους 2015.

Για το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο :

 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚ.Ο.Ε. Νο 2015-2

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνεται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της η Γενική Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. Νο 2015-2, με την οποία καθορίζεται η καταβολή παραβόλων από τους διοργανωτές για συμμετοχές αθλητών - αθλητριών σε αγώνες Κυπέλλου COMPAK SPORTING (Ελλάδος ή Περιφερειακού) για το έτος 2015.


Για το πλήρες κείμενο της Εγκυκλίου πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο :

 
Περισσότερα Άρθρα...