Φωτογραφίεςpostheadericon Εγκύκλιοι

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ IPSC ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2016

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, κοινοποιείται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την προετοιμασία της Ε.Ο. Σκοποβολής IPSC για τον Πανευρωπαϊκό Αγώνα Όπλων Χειρός 2016:
 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2016

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνεται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, το ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ πλήρες Αγωνιστικό Πρόγραμμα Σ.Σ. έτους 2016.

Για το Αγωνιστικό Πρόγραμμα, πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο :

 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ Νο 2016-6

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται η Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. - Ε.Τ.Ε.Π.Σ. Νο 2016-6 στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., με την οποία ανακοινώνεται η υποχρεωτική υποβολή στην Ομοσπονδία, Κατάστασης Αποζημιώσεων Κριτών από τους διοργανωτές Συλλόγους αγώνων Εθνικού και Περιφερειακών Κυπέλλων Level III και Level II.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για το πλήρες κείμενο : 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚΟΕ-ΕΤΕΠΣ Νο 2016-5

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνεται η Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. - Ε.Τ.Ε.Π.Σ. Νο 2016-5 στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της που καλλιεργούν αγωνίσματα Σκοποβολής I.P.S.C., με την οποία ανακοινώνεται η μέθοδος βαθμολογίας Εθνικών Κυπέλλων σε αγώνες με συμμετοχή ξένων αθλητών - αθλητριών.

Πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για το πλήρες κείμενο :

 

postheadericon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΣΚ.Ο.Ε. Νο 2016-1

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016


Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνεται στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της η Γενική Εγκύκλιος ΣΚ.Ο.Ε. Νο 2016-1, σχετικά με την έγκαιρη αποστολή αποτελεσμάτων και παραβόλων αγώνων.

Για το πλήρες κείμενο της Εγκυκλίου πιέστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

 
Περισσότερα Άρθρα...