Θέμα: Ενημέρωση για τη λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων Σκοποβολής για το χρονικό διάστημα 11 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2021

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Γ.Γ.Α., γίνονται γνωστές οι εξαιρέσεις στη γενική αναστολή λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων για το χρονικό διάστημα 11 Φεβρουαρίου έως και 1 Μαρτίου 2021.

Συγκεκριμένα προβλέπεται η λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης μέσω ατομικών αθλημάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η Σκοποβολή.

Η Ομοσπονδία μας, επισημαίνει στα Σωματεία και Ομάδες της δύναμής της, την πιστή τήρηση της ανωτέρω οδηγίας, διευκρινίζοντας ότι δύνανται να χρησιμοποιούν μόνον τα ανοικτά σωματειακά σκοπευτήρια και τα ανοικτά σκοπευτήρια που έχουν διαμορφωθεί εντός στρατιωτικών πεδίων βολής - μόλις αυτά επαναδιατεθούν για χρήση - για κάθε Σωματείο και μόνον για πραγματοποίηση προπονήσεων, τηρώντας αυστηρά τόσο τον κανόνα των τριών (3) ατόμων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, όσο και τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το σχετικό εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. πρωτόκολλο της ΣΚ.Ο.Ε.

Εξακολουθούν μέχρι νεότερης ενημέρωσης, να ισχύουν τα εξής :

• Οι αθλούμενοι πολίτες και οι αθλητές σωματείων μπορούν να μετακινούνται εντός μιας περιφερειακής ενότητας (ή εξαιρετικά στην περίπτωση της Αττικής εντός των ορίων της Περιφέρειας), από την κατοικία τους στον χώρο άθλησης του σωματείου τους. Συστήνεται οι αθλητές σωματείων να φέρουν:
  1. Βεβαίωση του σωματείου τους που θα αναγράφει:

α. ονοματεπώνυμο αθλητή

β. άθλημα

γ. αριθμό δελτίου αθλητή από την αντίστοιχη ομοσπονδία

δ. μέρες και ώρες προπόνησης (μία προπόνηση την ημέρα)

ε. τόπο κατοικίας του αθλητή

στ. τόπο προπόνησης

1. Φωτοτυπία δελτίου αθλητή από την αντίστοιχη ομοσπονδία.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι: