Για τους Τελικούς Ολυμπιακής Πρόκρισης στη Σκοποβολή «Παρίσι 2024»

Στο Rio De Janeiro της Βραζιλίας,  βρίσκονται ήδη τα μέλη της Εθνικής Ομάδας για τους Τελικούς Ολυμπιακής Πρόκρισης στη Σκοποβολή Σταθερού Στόχου, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Οι Αγώνες, που έχουν τον χαρακτήρα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο της πόλης, από αύριο (11/4) μέχρι και 20 τρέχοντος μηνός.

Η Ελληνική Αποστολή

 

ONOMA

ΑΓΩΝΙΣΜΑ/ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1

ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΑΝΝΑ

10m ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ (Γ)

25m ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ (Γ)

2

ΜΟΣΧΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

10m ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ (Γ)

3

ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10m ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ (Α)

4

ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Το Σάββατο (13/4) οι αγώνες

Το πρωί του Σαββάτου (09:15) ξεκινούν οι αγώνες στο αεροβόλο πιστόλι. Πρώτα θα διεξαχθούν οι αγώνες των Γυναικών και αμέσως μετά (13:15) οι αγώνες των Ανδρών. Οι τελικοί έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή (14/4).

Ο Γαμπιεράκης για την κάρτα

Την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες επιδιώκει ο Γιώργος Γαμπιεράκης. Επιδιώκει αρχικά την είσοδό του στον τελικό και στη συνέχεια την κατάκτηση κάρτας συμμετοχής στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Άννα και Χριστίνα μπορεί να έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία δοκιμασίας στο πλαίσιο της Ολυμπιακής τους προετοιμασίας.

Κάθε επιτυχία.

Το πρόγραμμα των αγώνων στην ιστοσελίδα:

https://www.issf-sports.org/competitions/venue/schedule.ashx?cshipid=3199

και οι λεπτομέρειες τηλεοπτικής μετάδοσης:

https://www.issf-sports.org/competitions/venue/finalslivebroadcastschedule.ashx?cshipid=3199